Dakgoot omkleding

Naar aanleiding van een daverend succes in de landen België, Duitsland, Zweden en Amerika brengt BAKKERKUNSTSTOFTECHNIEKEN b.v. nu ook in Nederland kunststof dakgootomkleding op de particuliere markt.
Reden voor deze kunststof toepassing is dat uw kostbare houtwerk in één bewerking onderhoudsvrij wordt door het geventileerd monteren van kunststof elementen over het bestaande houtwerk heen. De kunststof is leverbaar in diverse kleuren.

NIET DUURDER DAN EEN GOED UITGEVOERDE SCHILDERBEURT.
Voor dezelfde prijs als een goed uitgevoerde schildersbeurt (en meestal goedkoper) wordt u kostbare houtwerk beschermd tegen weer en wind met hoogwaardige kunststof elementen, en bent u de komende jaren van alle onderhoud verlost.

VAKKUNDIGE MONTAGE.
De kunststof omkleding worden door speciaal door de fabriek opgeleide kunststof monteurs gemonteerd, zodat wij u ook de 10 jarige garantie kunnen geven op onze producten.

PRIJSOPGAVE.
Door onze onderhoudsdeskundigen wordt vooraf een vaste prijsopgave gemaakt, u komt hierbij dus in een later stadium niet voor onaangename verrassingen te staan. Informeer ook naar de diverse betalings mogelijkheden.

TOEPASSINGEN.
Kunststofomkledingen kunnen worden toegepast op:
Dakgoten, dakkapellen, deurluifels, topgevels, schuren, te monteren als isolatiemuur op een eindgevel.

Vraag een offerte aan klik:
hier