develop own website

Kunststof omkledingen, besparend, 
duurzaam en betaalbaar

Wilt u het houtwerk van uw woning of bedrijfspand langdurig tegen regen, wind, UV straling en andere weersinvloeden beschermen? Of zoekt u een kosten besparende oplossing voor uw de bescherming van uw dakgoot, dakkapel of schuur? Bakkerbouw heeft zich gespecialiseerd in het geventileerd monteren van kunststof elementen.

Uiteraard door vaklui, die hun opleiding hebben gevolgd in dezelfde fabriek waar de kunsstof componenten vandaan komen. Dat verzekert u van goed en eerlijk vakmanschap van mensen met kennis van hun product en een langdurig resultaat.

Trouwens niet alleen toepasbaar voor houtwerk, maar ook als eindafwerking van uw topgevel, deurluifel of zelfs als isolatiemuur op een eindgevel. 

En uiteraard leverbaar in een breed kleurenpallet.

Kosten effectief
Over het algemeen zijn de kosten van onze ’omkledingen’ gelijk aan een zorgvuldige schilderbeurt van de vakschilder. Met als voordeel dat onze kunststof hout omkleding over het algemeen twee keer langer meegaat dan een schilderbeurt. Sterker nog we geven 10 jaar garantie voor elk door ons opgeleverd werk. Met een vaste prijs, aangepast op uw werkzaamheden, kortom een duidelijke offerte zonder verrassingen.

Meerwerk of extra wensen? Dat kan uiteraard. Maar daarvan ontvangt u direct de offerte van de meerkosten, volledig transparant, zodat alle gemaakte afspraken duidelijk zijn omschreven. Met zoals dat tegenwoordig hoort een aantal betalingsmogelijkheden op maat.

KOFFIE?

Als u ons uitnodigt om een offerte op te komen nemen voor een dakkapel, kunststofomlijsting, schuifpui, nieuwe aanbouw of het plaaten van een schutting berekenen wij u uiteraard geen voorrijdkosten. Maar een kop koffie gaat er altijd wel in. En weet u wat? Dan nemen wij de koekjes mee!


Alleen kunststof? Nee, we leveren uw maatwerk ook in hout of aluminium.

  1. BEPROEFT CONCEPT - Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, België en nu Nederland! Duurzaam, prachtig, voor renovatie en nieuwbouw. U zegt het maar!
  2. GERENOMEERDE KWALITEIT - Onze kozijnen en profielen komen uit gerenomeerde fabrieken als VIKA, waar de kozijnen en raamwerken met uiterste precisie worden gefabriceerd. Bekijk de bovendstaande video.
  3. VAKLUI - Onze timmerlieden en kozijnenstellers zijn goed opgeleide vaklui met een zeer ruime kennis van de diverse materialen en haar mogelijkheden.
  4. PRIJS - Vooraf een duidelijke offerte. Geen verrassingen. Niet voor u maar ook niet voor ons. Meerwerk buiten de offerte om? Dat geven we direct aan. Mondeling en daarna schriftelijk. Per mail of over de post. Transparantie daar houden we van.

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie? Of een offerte? Mail ons.
Ons advies is uiteraard vrijblijvend.

ADRES

Oude Loswal 20f
1217 TG Hilversum 


Contacts

Telefoon 035- 623 03 27
Mobiel 06 21 99 43 48

Links

Van de Visch schilders

Bereikbaarheid

Het kan zijn dat we aan het werk zijn en de telefoon niet kunnen opnemen. Dan bellen we u zo snel mogeijk terug.