simple website builder

Ook voor uw onderhoud en renovatie

Alle ramen, kozijnen, dakkapellen, schuttingen, serres, deuren en andere materialen zijn niet onderhoudsvrij, maar onderhouds arm. Dat betekend dat u zo nu en dan een kitnaad opnieuw moet laten kitten, maar ook, zeker bij houten oplossingen, regelmatig onderhoud moet plegen. Uiteraard kunt u daarvoor bij ons terecht. Maar ook voor nieuwbouw, of het renoveren van uw pand zijn wij beschikbaar. We werken met een geselecteerde pool van vaklui met ieder zijn/haar specialiteit. Zo kunnen we u een heel breed scala van dienstverlening aanbieden.

En niet alleen voor grote projecten, maar ook kleinschallig. Zoals schilderen, het plaatsen van een schutting, carpoort, of het afhandelen van de schade na een flinke storm via uw verzekeraar.

Proeve van bekwaamheid
Bakkerbouw betaat al meer dan 60 jaar. Het bedrijf is over gagaan van vader op zoon en de huidige eigenaar Rob Bakker werkt al meer dan dertig jaar in het bedrijf. Hij heeft dan ook een lange lijst met referenties, die u uiteraard mag inzien en raadplegen, maar die om privacy redenen niet online tonen.


Bakkerbouw is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar geschiedenis

  1. ONDERHOUD - Regelmatig onderhoud aan uw woning zoals kitten, schilderen, repareren van kleine en grotere schades zorgt ervoor dat uw huis zijn waarde blijft behouden.
  2. VAKLUI - Bakkerkouw werkt alleen met vaklui. Dat betekend dat voor elk onderdeel van uw werk, dejuiste persoon wordt ingezet. 
  3. PRIJS - Vooraf een duidelijke offerte. Geen verrassingen. Niet voor u maar ook niet voor ons. Meerwerk buiten de offerte om? Dat geven we direct aan. Mondeling en daarna schriftelijk. Per mail of over de post. Transparant.
Mobirise

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie? Of een offerte? Mail ons.
Ons advies is uiteraard vrijblijvend.

ADRES

Oude Loswal 20f
1217 TG Hilversum 


Contacts

Telefoon 035- 623 03 27
Mobiel 06 21 99 43 48

Links

Van de Visch schilders

Bereikbaarheid

Het kan zijn dat we aan het werk zijn en de telefoon niet kunnen opnemen. Dan bellen we u zo snel mogeijk terug.