create your own website

Kwaliteits deuren en ramen, voor nieuw-
of renovatie bouw

Het sierraad of  visitekaartje van het huis, zo werd de voordeur vroeger omschreven.

Aan de voordeur kan je zien wie er woont… Eigenlijk gaat dat nog steeds op.

Of u nu in een prachtig nieuwbouw huis woont, of op stand in een oud herenhuis, wij leveren u een kwaliteitsdeur, met of zonder kozijn, die past bij de stijl van uw woning (zelfs een paleispoort als u dat wenst). In hout, aluminium of kunststof, met een ruime keuze uit panelen, profielen in diverse breedtes en diktes. En, afhankelijk van het materiaal, in bijna elke kleur die u wenst. 

Hetzelfde geldt voor ook onze andere deuren. Leverbaar als draaikiep deur, naar binnen draaiend en voorzien van ventilatiestand. Duurzaam en onderhoudsarm. Voorzien van 10 jaar garantie. En opgemeten en afgehangen door onze vaklui.

Ramen
Voor onze ramen geldt qua materiaalkeuze precies hetzelfde als voor de deuren. Ze zijn leverbaar, naar binnen draaiend met draai-kiep- 
ventilatiestand of met ventilatierooster, en naar buiten draaiend met ventilatierooster en als vastglasraam.


Hang- en sluitwerk
Vroeger liet je een touwtje uit de brievenbus hangen of stond de achterdeur gewoon open. Helaas is dat tegenwoordig meestal niet meer mogelijk. Om inbraak te voorkomen en ongewenste bezoekers buiten te sluiten monteren wij een ruime keuze aan hang- en sluitwerk, met het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen. Een goed kozijn, gecombineerd met een kwaliteit deur voorzien van dievenklauwen en meerpuntssluitingen die zich vastzetten in het kozijn, maken van uw huis een bijna onneembare vesting.


Om inbraak te voorkomen monteren wij uitsluitend hang- en sluitwerk,
met het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen

  1. VEILIGHEID THUIS - Een goed kozijn, gecombineerd met een kwaliteit deur voorzien van dievenklauwen en meerpuntssluitingen die zich vastzetten in het kozijn, maken van uw huis een bijna onneembare vesting. Wij monteren e
  2. VAKLUI - Onze timmerlieden en kozijnenstellers zijn goed opgeleide vaklui met een zeer ruime kennis van de diverse materialen en haar mogelijkheden.
  3. PRIJS - Vooraf een duidelijke offerte. Geen verrassingen. Niet voor u maar ook niet voor ons. Meerwerk buiten de offerte om? Dat geven we direct aan. Mondeling en daarna schriftelijk. Per mail of over de post. Transparant.

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie? Of een offerte? Mail ons.
Ons advies is uiteraard vrijblijvend.

ADRES

Oude Loswal 20f
1217 TG Hilversum 


Contacts

Telefoon 035- 623 03 27
Mobiel 06 21 99 43 48

Links

Van de Visch schilders

Bereikbaarheid

Het kan zijn dat we aan het werk zijn en de telefoon niet kunnen opnemen. Dan bellen we u zo snel mogeijk terug.