build own website

De schuifpui, veelzijdig in mogelijkheden

Alsof je buiten leeft! Je haalt de tuin binnen, het zonnetje in huis. Maar gelukkig kan je ook als het slecht weer is, sneeuwt of ijzig is, het weer ook weer buitensluiten en toch blijven genieten. Afhankelijk van de situatie kiest u voor de schuifpui die bij uw huis past.

Dat kan een houten pui zijn, aluminium, of van kunststof. De keuze wordt bepaald door uw wensen en budget. Ook is er een grote diversiteit in de schuifsystemen, simpel of meer geavanceerd als hefschuifsysteem of kiepfunctie zodat je hem of helemaal open of op een kier stand kunt zetten. 

Uiteraard kan dat gecombineerd met een vaste raampartij(en), een in delen te openen schuifpui, met of zonder hor om insecten buiten te houden, maar wel een frisse bries in de kamer heeft.

Daarnaast passen we desgewenst het hang- en sluitwerk, met het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen, aan in de stijl van uw woning en inrichting.


Bakkerbouw is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring.
Wij werken voor particulieren, VVE’s en het bedrijfsleven

  1. BEPROEFT CONCEPT - Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, België en nu Nederland! Duurzaam, prachtig, voor renovatie en nieuwbouw. U zegt het maar!
  2. GERENOMEERDE KWALITEIT - Onze kozijnen en profielen komen uit gerenomeerde fabrieken als VIKA, waar de kozijnen en raamwerken met uiterste precisie worden gefabriceerd.
  3. VAKLUI - Onze timmerlieden en kozijnenstellers zijn goed opgeleide vaklui met een zeer ruime kennis van de diverse materialen en haar mogelijkheden.
  4. PRIJS - Vooraf een duidelijke offerte. Geen verrassingen. Niet voor u maar ook niet voor ons. Meerwerk buiten de offerte om? Dat geven we direct aan. Mondeling en daarna schriftelijk. Per mail of over de post. Transparant.

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie? Of een offerte? Mail ons.
Ons advies is uiteraard vrijblijvend.

ADRES

Oude Loswal 20f
1217 TG Hilversum 


Contacts

Telefoon 035- 623 03 27
Mobiel 06 21 99 43 48

Links

Van de Visch schilders

Bereikbaarheid

Het kan zijn dat we aan het werk zijn en de telefoon niet kunnen opnemen. Dan bellen we u zo snel mogeijk terug.